EP:Raalte is ontstaan door het samengaan van ServicePartner Kleinherenbrink uit Raalte en EP:Jan Oosterwechel, eveneens uit Raalte. Door het samengaan wordt een nog completer aanbod van goederen en diensten gegarandeerd.

Zo heeft EP:Raalte nu ook een eigen technische dienst middels een monteur met jarenlange ervaring  in de reparatie van o.a. witgoed en huishoudelijke apparaten van alle merken. Maar ook is het mogelijk om uw televisie en audio apparatuur bij EP:Raalte te laten repareren.

Door uitbreiding van het assortiment met o.a. volautomatische koffiemachines en actioncam's is het aanbod nog completer geworden. EP:Raalte kan u dus nog beter voorzien.

EP:Raalte zoekt voor uw probleem een oplossing. Dat is waar zij naar streven. U geeft EP:Raalte uw wensen aan en zij gaan hun uiterste best doen om aan uw wensen te voldoen.

In de winkel zult u de voor velen bekende Jan Osterwechel en Martin Timmermans aantreffen om u te adviseren bij uw aankoop.
Uw goederen worden bezorgd en eventueel geplaatst en aangesloten door de zeer ervaren Richard Gerrits.
Wim Wechstapel, de monteur met jarenlange ervaring, zorgt voor de reparatie van uw wit- en bruingoed. Ook zal hij bij gelegenheid uw apparatuur bezorgen een aansluiten.

Zowel Richard als Wim zijn ook specialist in het inbouwen van uw keukenapparatuur.

EP:Raalte, die doet het!